trgovina modnim tkaninama Ruho stofovi materijali za odijela
trgovina modnim tkaninama Ruho aranzman 2

Ljubitelji modnih tkanina…

Pogledajte našu bogatu ponudu koja se neprekidno proširuje, nadopunjuje, mijenja i potražite nešto za sebe!

Za poslovna, svakodnevna, svečana i vjenčana odijela i kostime nudimo vunene tkanine raznih boja i uzoraka: flanel štof, hladnu vunu, lister, tartan, tvid, žoržet i druge.

Od težih tkanina za kapute nudimo bukle, kašmir, moher, velur i tvid.

Osnovu ponude materijala za svečane haljine, kostime, bluze i ženska odijela čini bogat izbor svila: jednobojne i štampane, saten sa i bez elastina, krepdešin, svileni muslin, organdi, šifon i žoržet, a od svečanih tkanina tu su još: brokati, razne vrste čipki, 3D, makrame, kadi, lame, likra, maroken, mikrofibra, pliš, pliš s elastinom, američki saten, saten s elastinom, taft, razne vrste tila…

Nudimo pamučne, viskozne i lanene tkanine kao što su batist, džersej, keper, mako, popelin, samt i traper, za bluze, košulje, maje, haljine, sportske kostime i odijela, kao i mješavine s elastinom i tkanine od umjetnih vlakana.

Nudimo viskozne podstave atlas i taft u svim bojama, te međupodstave raznih težina.

Odaberite iz naše ponude

Najugodnije se osjećamo u prirodnome, naročito kada je riječ o odjeći. Stoga vam nudimo široki izbor tkanina prirodnoga sastava – lanenih, pamučnih, viskoznih – kao i prirodne mješavine za udobnu i elegantnu svakodnevicu!

Za sve tkanine koje se podstavljaju, zbog prozračnosti i ugode nošenja bitna je i podstava prirodnoga sastava. Stoga smo za vas pripremili viskozne podstave, jednobojne i dezenirane, u širokom izboru boja i nijansa, za mnoštvo kombinacija s vunenim štofovima i drugim odjevnim tkaninama.

trgovina modnim tkaninama Ruho stofovi materijali za odijela